Table of contents
Share Post

We willen je kennis laten maken met de nieuwe DP Dermaceuticals CBD (Cannabidiol) serie. De nieuwe en innovatieve DP Dermaceuticals CBD serie bestaat uit een aantal krachtige producten welke bestaan uit een mix ​​van verjongende en anti-verouderende verbindingen. Deze unieke producten bevatten 99% pure van hennep afgeleide CBD-isolaten die volledig THC-vrij zijn. Dit betekent dat ondanks dat het door de huid wordt opgenomen, er vrijwel geen psychoactieve effecten zijn, waardoor het een veilige, niet-gewoontevormende decongestivum is voor de gevoelige delen van de huid. Omdat de CBD geïsoleerd is van de hennepplant bevatten deze producten een aantal andere heilzame verbindingen zoals terpenen, flavonoïden, aminozuren, vitamines en wassen. De CBD producten zijn ook rijk aan vitamine C, een krachtige antioxidant die de schadelijke effecten van veroudering effectief bestrijdt. Het vangt vrije radicalen op die zich in de huid ophopen door blootstelling aan ultraviolette stralen in zonlicht en helpt bij het verlichten van huidaandoeningen zoals atopische dermatitis, psoriasis, sclerodermie, acne en pigmentatiestoornissen, keratineziektes en chronische jeuk.

Lena

Stay in the loop

Subscribe to our free newsletter.