Table of contents
Share Post

Ken je het merk DP Dermaceuticals al? Het is een lijn van producten die geschikt is voor alle huidtypen en huidskleuren. De producten zijn over meerdere decennia ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en artsen. Naast producten die speciaal zijn ontwikkeld voor bijvoorbeeld micro-needling behandelingen met de Dermapen 4, is er ook een selectie die geschikt is voor thuisgebruik, speciaal voor de beschadigde huid (bijvoorbeeld na peeling of microdermabrasie).

Alle DP Dermaceuticals producten kenmerken zich door het de aanwezigheid van Hyaluronzuur en dan specifiek het baanbrekende HylaFuse™-Complex. Het gepatenteerde HylaFuse™-complex verbetert de levering van biologisch actief hyaluronzuur en actieve ingrediënten met belangrijke prestaties. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in alle drie de huidlagen. De hyaluronzuur uit dit complex neemt de vorm aan van gel-achtige moleculen die samenwerken als een krachtige vochtmagneet. De superieure waterretentie-eigenschappen helpen jouw huid niet alleen zacht en gehydrateerd aan te laten voelen, maar ook stralend en gezond.

Naarmate je ouder wordt, begint de natuurlijke aanvoer van hyaluronzuur in je lichaam te verslechteren, wat resulteert in een drogere huid, verlies van stevigheid en fijne lijntjes. Hoewel veel gezichtscrèmes beweren je natuurlijke toevoer van hyaluronzuur te stimuleren, is de realiteit dat de moleculen in de meeste van deze producten te groot zijn om de huid effectief te penetreren. Het HylaFuse™-complex is biologisch ontwikkeld zodat het traditionele huidbarrières kan doorbreken.

Het hyaluronzuur uit de DP Dermaceuticals producten bestaat uit drie verschillende soorten hyaluronzuur-moleculen, die op de volgende manieren samenwerken om jouw huid te verbeteren:

  • Het grotere molecuul zit op het huidoppervlak en fungeert als een beschermende barrière.
  • Het middelgrote molecuul zorgt voor langduriger vochtretentie in de bovenste huidlagen.
  • Het kleinste molecuul in het HylaFuse-complex bevat biologisch actieve ingrediënten die de diepste huidlaag kunnen bereiken om de beste resultaten te bereiken.

Meer weten over DP Dermaceuticals of wil je een gratis productadvies op maat?

Lena

Stay in the loop

Subscribe to our free newsletter.