CHECK DIT ZOMER 6-STAPPENPLAN!
Extreme hitte, UV-straling, chloor, zeezout, wind en vochtigheid… Ook jouw huid zal er deze zomer mee te maken krijgen! Wanneer we dan onbeschermd de zon in zouden gaan, zijn rimpels, pigmentvlekken en ja, ook huidkanker de meest voorkomende effecten. Dat willen we natuurlijk niet!

Hoe verzorg je nou je huid het beste in de zomer? Wij geven je tips én een handig zomerplan voor je huid!

Neem ’s ochtends een snelle douche en reinig je huid met een milde reiniger zoals de Velvet Creamy Milk of Rise & Shine Cleanser. Gemakkelijk in gebruik, want de Velvet Creamy Milk is een effectieve 3-in-1 reiniging: een reinigingsmilk, make-up en eye make-up remover in 1. De Rise & Shine Cleanser reinigt de normale en onzuivere huid op sprankelend en zijdezachte wijze, zonder haar uit te drogen.
Vergeet niet te hydrateren met een goede 24H crème! Vraag jouw Cenzaa Huidexpert naar een crème passend bij jouw huidtype.
Breng tenminste 30 minuten voordat je de zon ingaat de Cenzaa Facial Protection (Medium of High Care) aan op je huid. Breng de producten na 2 uur opnieuw aan.
Regelmatig licht scrubben is een must. In de zomer wordt de huid onder invloed van de zon voorzien van een dikkere hoornlaag (lees dode huidcellen) wat kan zorgen voor een grauwe tint. Verwijder 2x per week deze dode huidcellen met bijvoorbeeld de Crystal Orange Cleanser, Microdermabrasion Polish of Renewal Body Polish.
Vergeet niet voor je naar bed gaat de huid te reinigen en te hydrateren. Gebruik 1 a 2 keer per week het Relaxing Masq gezichtsmasker.
Zorg dat je voorbereid de zon ingaat en boek een heerlijke behandeling bij beautyfoot & Skin Huidexpert voor een stralende en gezonde huid, ook na de zomer!